Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

To πρώτο video clip των δικών μας Sugar Factory!

Οι Sugar Factory όπως αναγράφεται στο blog τους http://sugarfactoryband.blogspot.com «δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Stelreverb (κιθάρες, samples) και την Sophie K. (ακορντεόν, μπάσο, samples). Εμπνευσμένοι από την αυτοσχεδιαστική σύγχρονη μουσική και τις μελωδικές γραμμές ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, αναμιγνύουν ‘γλυκές’ μελωδίες κλείνοντας το μάτι στους βιομηχανοποιημένους ήχους!». Για όσους δεν γνωρίζουν οι Sugar Factory είναι ο Στέλιος Γκαγκάρης και η Σοφία Κουρτίδου, δύο ταλαντούχοι νέοι από το Κιλκίς που είναι επίσης μέλη του τοπικού συγκροτήματος “Infidelity”.
Οι Sugar Factory λοιπόν, έβγαλαν το πρώτο τους video clip με το τραγούδι "440", το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ντεμπούτο τους 7’’ Vinyl Single που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό η Sudden Pause Records.
Το video έχει σκηνοθετηθεί από τον Αλέξη Χαραλαμπίδη (toaristeromoumati) και είναι γυρισμένο σε Super 8 Film. Στο video συμμετέχει και ο δικός μας επίσης Κιλκισιώτης Γιάννης Βαγιωνάς.
Το video μπορείτε να το δείτε εδώ: '440' - Sugar Factory
Links: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.