Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

O ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο κύπελλο ταεκβοντό στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Στις 16-17-18/12/2011 και τις ημέρες Παρασκευή –Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Β Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ). Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε με αθλητές γεννηθέντες από το 1996 έως και 2000. Η συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Β Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν μεγάλη γι αυτό και η τριήμερη διάρκεια των αγώνων. Από τον σύλλογο του Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές οι Νικολάου Αριστείδης ηλικίας 1999 κιλών 65+, ο Πανταζής Σπύρος ηλικίας 1996 κιλών-51, ο Βαμβακιδης Βαγγέλη ηλικίας 1997 κιλών -59, ο Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 2000 κιλά -57,και η Δαδουπη Νίκη ηλικίας2000 κιλά-44. Οι αθλητές Βαμβακιδης Βαγγέλης και Πανταζής Σπύρος αγωνίσθηκαν την Παρασκευή όπου και πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια, χάνοντας στα σημεία από τους εμπειρότερους κατά τα αλλά αντιπάλους τους. Οι αθλητές Νικολάου Αριστείδης, Κυριακίδης Κλεόβουλος και Δαδουπη Νίκη θα αγωνίζονταν την Κυριακή αλλά λόγω ασυνήθιστου σφάλματος στην διαδικασία της κλήρωσης / ζύγισης που έγινε το Σάββατο στέρησαν στους αθλητές του συλλόγου την δυνατότητα συμμετοχή τους στο αγωνιστικό κομμάτι του κυπέλλου. Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκιδης Κων/νος και ο βοηθός προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν την Παρασκευή και ότι ήταν γι αυτούς μια ακόμη δυνατή εμπειρία. Όσον αφορά για το άτυχο περιστατικό που πραγματοποιήθηκε στην διαδικασία της κλήρωσης/ ζύγισης για τους άλλους τρειςα θλητές δήλωσαν ότι τέτοια γεγονότα να δηλώνονται αθλητές στην κατηγορία τους
στα επίσημα γραφεία της Ομοσπονδίας μια εβδομάδα νωρίτερα από το προβλεπόμενο
χρόνο στις (09/12/2011), να έχουν εκδώσει την διαπίστευση που τους δίνει το
δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το κύπελλο, να έχει γίνει επαλήθευση των ονομάτων τους
με τηλεφωνική επαφή στις 15/12 με τα γραφεία, και τελικά να μην έχουν δικαίωμα
να αγωνιστούν λόγο διαδικαστικού λάθους μη αποστολής των ονομάτων τους στις
καταστάσεις των κατηγοριών τους προσβάλουν τελικά τον αθλητισμό και απωθούν
την νεολαία μακριά από αυτόν. Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος
δήλωσε επίσης ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο,
που θεώρει καθαρά ατυχές γεγονός και όχι θέμα κακόβουλης προμελετημένης
προσπάθειας που θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να ισχυριστεί. Τέλος δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για την υποστήριξη που δείχνουν απέναντι στο πρόσωπο του και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνεχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.