Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Των αθλητών τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς

Ενημερωτική συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών και αθλητριών του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς , με πρωτοβουλία των Εφόρων του τμήματος, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς. Στη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα νέα οικονομικά δεδομένα που προέκυψαν για τον Κλασσικό Αθλητισμό μετά την αναστολή των δραστηριοτήτων του ΣΕΓΑΣ, από την πρόσφατη γενική συνέλευση των σωματείων στην Αθήνα και θα συζητηθούν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας περιόδου. Εξ αιτίας της σοβαρότητας των θεμάτων που θα συζητηθούν, οι έφοροι του τμήματος απευθύνουν έκκληση σε όλους τους γονείς των αθλητών & αθλητριών να παραβρεθούν, αφού η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.