Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ: «Βοηθείστε μας στη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουμε την καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» προκειμένου να στηρίξουμε άπορες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το έργο των Γιατρών του Κόσμου, του Συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού και της Praksis.
Στα πλαίσια της δράσης αυτής, δημιουργούμε στις 31 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Κ. Γαβριηλίδη Κοινωνικό Παντοπωλείο με στόχο τη συγκέντρωση αγαθών, όπως είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, χαρτί κλπ), ρούχα, παιχνίδια και βιβλία. Στη συνέχεια θα διατεθούν τα αγαθά που θα συγκεντρώσουμε, με τη βοήθεια όλων σας, σε διάφορες οργανώσεις όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Κιλκίς. Η προσυγκέντρωση θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου όπου μπορείτε να μας φέρνετε τα αγαθά που θέλετε να προσφέρετε στα γραφεία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς επί της οδού 21ης Ιουνίου 205, από τις 11:00 έως τις 14:00. Η δράση θα κορυφωθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της οδού Κ. Γαβριηλίδη. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε είτε στον πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς (6957508046) είτε στα γραφεία μας (2341025775).
Ελπίζουμε στη βοήθεια σας και ευελπιστούμε να χαρίσουμε πολλά χαμόγελά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και σε ακόμη περισσότερα παιδιά

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ Ν.Δ Ν.Κιλκίς για την αξιέπαινη αυτή ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθανάσιος Τατάρογλου12 Ιανουαρίου 2012 στις 1:25 π.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη που μας δίνετε :) Θα ήταν τιμή και χαρά μας να συμμετέχετε βοηθώντας μας να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα αγαθά μπορούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.