Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται για το 2011 οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Καλά Χριστούγεννα".
Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Κρούγκερ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντάνιελ Μπρουλ, Μπενό Φουρμάν
Χρονολογία παραγωγής: 2005
Χώρα παραγωγής: Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Ρουμανία.
Διάρκεια: 115'
Σύνοψη: το ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ αφηγείται την πραγματική ιστορία της συνάντησης των γερμανικών, γαλλικών και βρετανικών στρατευμάτων στα γάλλο-ελβετικά σύνορα κατά τη διάρκεια του Α' Παγκόσμιου Πολέμου. Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1914 και με αφορμή τη μουσική που ακούγεται μέσα από κάποια χαρακώματα, οι τρεις αρχηγοί των στρατευμάτων αρχικά και αργότερα το σύνολο των στρατιωτών, έρχονται σε επαφή και αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Την επόμενη ημέρα οι στρατιώτες αρνούνται να συνεχίσουν τον πόλεμο, προκαλώντας την οργή των διοικητών τους που τους θεωρούν προδότες.
Μέσα από τα μάτια ενός άγγλου ιερέα, ενός φιλόδοξου γάλλου υπολοχαγού, ενός γερμανού τενόρου και μιας σοπράνο, ο σκηνοθέτης Christian Carion σκηνοθετεί μια ταινία για αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους, ακόμα και όταν μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Η προβολή πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη του καταστήματος ειδών οικιακής χρήσης ΣΜΙΑΡΗΣ και του καταστήματος ειδών δώρων ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.