Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Έγκριση συγχώνευσης ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. με τις θυγατρικές ΑΛΟΥΚΟΜ Α.Ε. και ΙΝΤΕΡΝΟ Α.Β.Ε.Ε.

Η διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στις 20.12.2011 εγκρίθηκε η συγχώνευση της «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» και των θυγατρικών εταιριών «ΑΛΟΥΚΟΜ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΕΛΑΣΕΩΣ Α.Ε.» και «ΙΝΤΕΡΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΥΡΩΝ», με απορρόφηση των θυγατρικών από την μητρική «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-78 του Κ.Ν. 2190/20 «περι ανωνύμων εταιριών», των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, και τις αντίστοιχες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της απορροφώσας και των απορροφώμενων Α.Ε. Οι ως άνω εγκριτικές αποφάσεις καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με αριθμό πρωτοκόλλου Κ2 – 9595/20.12.2011 και Κ2 – 9594/20.12.2011 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.