Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Το πασίγνωστο και αγαπημένο έργο της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα» από την Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Η υπόθεση ξετυλίγεται στο βασίλειο των Μοιρολατρών, όπου ο βασιλιάς Αστόχαστος ασχολείται μόνο με την καλοπέρασή του. Η χώρα του καταρρέει, το θησαυροφυλάκιο είναι άδειο, οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους και απελπισμένοι φεύγουν από τον τόπο τους. Το βασιλόπουλο αποφασίζει να σώσει τη χώρα του. Βγαίνει από το παλάτι, πλησιάζει τους ανθρώπους, ακούει τα προβλήματά τους, διορθώνει αδικίες και ξεκινάει τη δική του μάχη. Έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες της χώρας του και τους καλεί να τον ακολουθήσουν για να φέρουν και πάλι την ευτυχία και την ελπίδα στον τόπο τους.
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Κατρανίτσας
Παίζουν: Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Γιώργος Γιόκοτος, Τριαντάφυλλος Δελής, Ρέζι Μπεντιανισβίλι, Βιβή Παντελίδου, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Στέφανος Πίττας.
Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.