Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγές στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ


Μετά και την δημοσίευση του Ν. 3966/2011 τροποποιήθηκε η επωνυμία του Κέντρου σε «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ”».  
Ως μέλη της Αστικής εταιρείας συμμετέχουν πλέον 15 φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Δήμος Κιλκίς, Δήμος Παιονίας, Επιμελητήριο Κιλκίς, Ιατρικός Σύλλογος Ν. Κιλκίς, Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Παιονίας, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Κιλκίς, Διαχείριση Βιομηχανικής περιοχής Κιλκίς Α.Ε. & Σύνδεσμος Βιομηχανιών Κιλκίς, Αναπτυξιακή Κιλκίς, Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και Κέντρο Υγείας Γουμένισσας.Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι επταμελές και αποτελείται από:  
Πρόεδρος: Αναστάσιος Αμανατίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς  
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Παιονίας  
Γραμματέας: Παύλος Θωμαΐδης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  
Ταμίας: Ευτυχία Θεοδωρίδου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  
Μέλη: Μαρία Καλογερίδου, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Μαμαντζής Χρήστος, εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Έφη Τζούρα, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.