Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνεργασία Παύλου Πασσαλίδη με Ευριπίδη Στυλιανίδη για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις είχε την περασμένη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 στη Θεσαλονίκη ο κ. Παύλος Πασσαλίδης με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Δημήτριο Βαρτζόπουλο καθώς και με τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή Ροδόπης και Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ακολούθως ο κ. Πασσαλίδης έδωσε το παρών και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα δύο στελέχη της Ν.Δ προς τα μέσα ενημέρωσης με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου ο κ. Στυλιανίδης με την ιδιότητα του Γραμματέα Προγράμματος ενημέρωσε σε ειδική (κλειστή) συνάντηση τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη του σχεδιασμού για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. Υπογράμμισε ότι έχει ολοκληρωθεί ως προς τις βασικές του αρχές, τους άξονες και τις πολιτικές του. Εμφαση δίδεται επιπροσθέτως στα περιφερειακά και τοπικά προγράμματα της χώρας ώστε να υπάρξει μία συνολική πληρότητα, εικόνα αλλά και ετοιμότητα για την πραγματική τελικώς ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ της οικονομίας όπως άλλωστε τονίζει συνεχώς ο Αρχηγός του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς.

ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Παύλος Πασσαλίδης και Ευριπίδης Στυλιανίδης αμέσως μετά είχαν την ευκαιρία σε ιδιαίτερη συνάντηση τους (διάρκειας 30΄) να ανταλλάξουν απόψεις για το πρόγραμμα του κόμματος. Ο κ. Παύλος Πασσαλίδης ανέλυσε την πρόταση του για καινοτομική προσέγγιση του οργανογράμματος, της μεθοδολογίας και του περιεχομένου για την εκπόνηση των κυβερνητικών περιφερειακών και τοπικών προγραμμάτων με ειδική παράμετρο την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που διέρχεται η χώρα. Οι δύο άνδρες φανερά ικανοποιημένοι ανανέωσαν την συνάντηση τους για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 στην Αθήνα (στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στην Λεωφ.Συγγρού και στη Γραμματεία Προγράμματος) όπου και θα έχουν πλέον την δυνατότητα εντατικοποίησης των ρυθμών για την ολοκλήρωση του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ επ΄ωφελεία του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.