Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ψυχολογική ανάταση της Ακαδημίας του Εθνικού Αξιούπολης

Σεμινάριο πάνω στην Ψυχολογία και την Συμπεριφορά των νεαρών αθλητών παρακολούθησαν παιδιά και γονείς το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αξιούπολης.  Η παρουσίαση έγινε από την κυρία Μαρίνα Ελευθερίου, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια με ένα μοναδικό διαδραστικό τρόπο και με τη πλήρη συμμετοχή παιδιών και γονέων.

Ξεκίνησε με μια γενική τοποθέτηση πάνω στην Αθλητική Ψυχολογία αναφερόμενη στα κίνητρα που κάποιος ασχολείται με τον αθλητισμό στο μυστικό «όπλο» του κάθε αθλητή που δεν είναι άλλο από το Μυαλό.
Στο 2ο μέρος τα παιδιά άκουσαν ένα πολύ ωραίο παραμύθι για την «Μεταμόρφωση του Κλάψα» ενός μικρού ποδοσφαιριστή που από ένα δειλό χωρίς αυτοπεποίθηση παιδί έγινε υπόδειγμα αθλητή και μαθητή κερδίζοντας τη συμπάθεια και εκτίμηση όλων.
Στο 3ο μέρος τα παιδιά έπαιξαν ένα παιχνίδι όπου δοκίμασαν τις γνώσεις που απεκόμισαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Στο τέλος μοιράστηκαν σημειώσεις με τις περιλήψεις των παρουσιάσεων, δωράκια και κεράσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την Κυριακή διοργανώθηκε, για 2η φορά από την αρχή της χρονιάς, μεγάλο τουρνουά με τη συμμετοχή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κρηστώνης της ΑΕΠ Πολυκάστρου και του Παίων Τούμπας.
Έγιναν συνολικά 8 αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Προπαιδικού, Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Ο καιρός ήταν πολύ καλός γεγονός που έφερε πλήθος κόσμου στο γήπεδο.
Η επόμενη εκδήλωση της Ακαδημίας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και θα είναι εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαιρικής Παιδείας στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού. Τα παιδιά πέρα από τους αγώνες που θα δώσουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις καραγκιόζη, κουκλοθέατρο και μάγων όπως και να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να περπατήσουν παρέα με ξυλοπόδαρους. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα είναι στις 2.15 από το γήπεδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.