Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησε σήμερα το χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Κιλκίς

                                                                                 Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια χαιρετίστηκε σήμερα το απόγευμα η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς γέμισε από χαρούμενα παιδικά προσωπάκια, που παρόλο το κρύο της εποχής διασκέδασαν παίζοντας, δοκιμάζοντας face painting από μαθητές του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς, ζωγραφίζοντας με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς και ακούγοντας παραμύθια από το ΝΗΡΕΑ. Το κλου βέβαια της όμορφης βραδιάς, όπως αυτή εκτυλίχθηκε ήταν η έλευση του Αϊ Βασίλη με την άμαξά του, ο οποίος φτάνοντας στην Πλατεία Ειρήνης κατακλύστηκε από μικρούς αλλά και μεγάλους θαυμαστές.

 Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κιλκίς ο οποίος και ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα, τον Χάρη Ισχνόπουλο που φιλοτέχνησε την κατασκευή του χωριού και τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές, τονίζοντας παράλληλα ότι η φετινή προσπάθεια θα έχει συνέχεια.
Μοναδική εμφάνιση έκαναν σήμερα οι εκπληκτικοί όπως πάντα Alan Dulan του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς, καθώς και το ζαχαροπλαστείο Sisters που ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και προσέφερε με άλλα ζαχαροπλαστεία της πόλης δωρεάν γλυκίσματα όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους επισκέπτες του χωριού.  




 

2 σχόλια:

  1. MPRAVO SAS XRIAZETE MIA NOTA XARAS AFTES TIS MERES GIATI DISTIXOS MAS EXOUN MAVRISEI OLA AFTA POU GINONTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo ego piga me ta peidia moy kai perasa kala
    tora giati orismeni anegkefaloi kathgoroysan as to katalabei o kosmos. poy to exei katalabei .....
    mravo se oloys mpravo
    kai emena prosopika den me endiaferei pos ton lene ton enan kai ton allo ego ksero oti ta paidia moy perasan kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.