Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πετυχημένη η Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων

Για μία ακόμη χρονιά, το Λύκειο Ελληνίδων κατάφερε να ταξιδέψει το κοινό του, από άκρη σε άκρη σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, τη Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση, με θέμα «Κόλιαντα», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων και ακούστηκαν κάλαντα από τα μικρότερα τμήματα. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, το Λύκειο Ελληνίδων διοργάνωσε μία εκδήλωση (τσάι) για φιλανθρωπικό σκοπό, με καλεσμένη την κα. Βίκυ Χατζηβασιλείου την οποία ευχαριστούμε που μας τίμησε με την παρουσία της.

Την εκδήλωση (τσάι) άνοιξε ένα από τα παιδικά τμήματα το οποίο παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Ιονίου και έψαλε κάλαντα Ικαρίας.
Το θέμα της ομιλίας της κα. Χατζηβασιλείου ήταν: «Αντιγήρανση Διαρκείας» και για περισσότερο από μία ώρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ στο τέλος, έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Κλείνοντας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει το μαγαζί «ΕΛΑΦΟΣ, Εκκλησιαστικά Είδη - Είδη Διακόσμησης» και την κα. Όλγα Καρβουνίδου για τη διακόσμηση του χώρου, καθώς και το Super Market «Γαλαξίας» για την ευγενική προσφορά του.
Μεγάλο μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.