Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ενθουσίασε το κουκλοθέατρο "Του ψαρά το παιδί" από τον σύλλογο ΘΑΜΥΡΙΣ

Μια αξέχαστη κουκλοθεατρική παράσταση στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Κιλκίς παρουσίασε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο Λαογραφικός Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης ΘΑΜΥΡΙΣ. Η σκηνή κουκλοθεάτρου Καμπάνη με όνομα: ''ΟΙ ΠΛΑΓΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑΜΥΡΙΣ'' σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπ/κων Ν. Κιλκίς και τον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. παρουσίασε την παράσταση ''ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ''. Το έργο αποτελεί διασκευή ελληνικού λαϊκού παραμυθιού, την οποία πραγματοποίησε η κ. Σβολάκη Θεοδοσία. Υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία και τις κούκλες είναι η κ. Σβολάκη Θεοδοσία ενώ τα σκηνικά ανέλαβε ο εκπαιδευτικός κ. Κατσαρώνας Σταύρος.
Οι ''πλαγγόνες του Θάμυρις'' που έπαιξαν ήταν:
 Γεωργιάδου Ελισσάβετ: Μυρμήγκι και Ντελάλης
Κατσαρώνα Ξανθίππη: Ψαράς και Γουρούνι
Κατσαρώνα Φωτεινή: Γοργόνα
Σωτηριάδου Άννα: Γυναίκα και Πεντάμορφη
Τοπαλίδου Σταυρούλα Claudia: Αφηγήτρια και Αετός
Χνιτίδου Κυριακή: Παλικάρι
Οι θεατές, η πλειονότητα των οποίων ήταν παιδιά, πλημμύρισαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου και με γέλια και φωνές έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.