Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς

Την Τετάρτη 21/12/2011το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς φιλοξένησε τα τμήματα της Ε’ τάξη του 3ο Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς Τραϊνό Κουρλή, Ιορδάνη Γρέλη, Παρασκευή Θεοδωρίδου, Αλέξανδρο Γρόζο. Στα πλαίσια της αλληλογνωριμίας και συνεργασίας ,τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και ενημερώθηκαν για τον
Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ανταλλάχτηκαν ευχές. Κατά την επίσκεψη και τη φιλοξενία, προσφέρθηκαν στα παιδιά και των δύο σχολείων κεράσματα και παραδόθηκαν δώρα και κατασκευές των μαθητών του 3ο Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου κα Μαρία Τσιραμπίδου και τους Εκπαιδευτικούς για την νέα γνωριμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.