Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χατζηγεωργιάδης: «Θα ασκήσουμε σκληρή αλλά εποικοδομητική κριτική σε νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου»

Συγχαίρω τον νικητή των Εκλογών και δηλώνω ότι όλα τα εκλεγμένα μέλη του Συνδυασμού μας θα σταθούμε δίπλα του για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, την επίτευξη των στόχων του Επιμελητηρίου και την προαγωγή των συμφερόντων των μελών του.
Ταυτόχρονα όμως θα ασκήσουμε αυστηρή αλλά εποικοδομητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση κυρίως στα θέματα της διαφάνειας και της διαχείρισης των οικονομικών του Επιμελητηρίου και ο έλεγχος αυτός αρχίζει από τώρα και αναφέρεται τόσο στην τετραετία που ακολουθεί όσο και στην πενταετία που πέρασε.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες που πλαισίωσαν τον Συνδυασμό μας και δώσαμε μαζί τον ωραίο αγώνα που σφυρηλάτησε μεταξύ μας συναδελφικούς δεσμούς διάρκειας.
Ευχαριστώ επίσης τα μέλη του Επιμελητηρίου που προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ανεξάρτητα από την επιλογή τους την ώρα της κάλπης. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους και υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους από τη θέση που μας έταξε το αποτέλεσμα των εκλογών. Σε όσους δεν φρόντισαν να τακτοποιηθούν οικονομικώς με τις συνδρομές τους και δεν προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και αυτοί είναι η μεγάλη πλειοψηφία (μέλη 6.500, ψηφίσαντες 2.053) τονίζω ότι με την αρνητική τους αυτή στάση εξέλεξαν την διοίκηση που τους αξίζει.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Σταύρος Χατζηγεωργιάδης
Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.