Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν την εταιρεία EURIMAC, και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της κ.Σταύρο Κωνσταντινίδη για τη προσφορά του σε είδη ζυμαρικών, τα οποία θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΚΚΣ εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν την αρτοποιϊα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την καθημερινή χορήγηση άρτων για το πρωινό γεύμα των ωφελουμένων του ΚΚΣ, την γαλακτοβιομηχανία ΛΥΚΑΣ για την εβδομαδιαία χορήγηση γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και τον κ.Γιώργο Βαλμά, ιδιοκτήτη τυροκομείου, για την προσφορά τυροκομικών προϊόντων.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ.Γουζούνη Νίκο για την προσφορά διακοσμητικών σαπουνιών προκειμένου να πουληθούν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΚΣ.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν τη ΔΕΥΑ Κιλκίς, και ιδιαίτερα τον Δ/ντη της, κ.Ηλία Αβραμίδη, που για άλλη μια χρονιά ανέλαβε το κόστος εκτύπωσης των διαφημιστικών φυλλαδίων για το χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου αλλά και τη διανομή αυτών μέσω των λογαριασμών της σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Κιλκίς.
Επίσης, ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Multi point, κ.Κωνσταντίνο Λαζαρίδη για τη δωρεά επιμέλεια της μακέτας του φυλλαδίου του χριστουγεννιάτικου bazaar, καθώς και το διαφημιστικό πανό αυτού.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν τους κυρίους Καραγιώργη Παναγιώτη και Δροσαλάκη Μάκη για την προσφορά ενός πρωινού γεύματος στους ωφελούμενους του ΚΚΣ.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν την κα.Δάφνη Τσιντσιλή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος SNOOPY, στο Πολύκαστρο για την προσφορά επιτραπέζιων και άλλων παιχνιδιών προς τους ωφελούμενους του Κέντρου.
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν μια συμπολίτισσά μας για τη δωρεά τροφίμων τα οποία μοιράστηκαν στους ωφελούμενους του Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.