Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Με επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χριστουγεννιάτικος χορός του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς

Η διοίκηση του Σ.Δ.Π.Κ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσοι συμμετείχαν στον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Κτήμα των Ευχών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΕΠΣΚ, μέλη της πολιτικής ηγεσίας του νομού, όπως και εκπρόσωποι διαφόρων αθλητικών σωματείων. Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του διαιτητή Νίκου Καζακίδη για την πολυετή του, έως τώρα, προσφορά στο Σύνδεσμο. Ακόμη, στην εκδήλωση απονεμήθηκαν και τα πτυχία των νέων διαιτητών (2010-2011). Η γιορτή ολοκληρώθηκε με γλέντι από όλους τους παρευρισκόμενους.







3 σχόλια:

  1. o gevrgantas ti kanei ekei? htan kai diatitis? i epekse pote mpala? arage kseri ti einai i mpala? eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante kala o dimarxos toylaxiston kai panathinaikos einai kai psiloepekse kai ligi mpalitsa an thimame kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o eythimioy ax aytos o eythimioy mesa se ola. einai o parastatidis nomarxis einai mazi toy einai o mpalaskas einai mazi toy re pos ta kataferni kai panta einai mesa se olla!!! kala to oti psifizi deytera to kseroyn oloi alla ti sto kalo exei kai toys magevei oloys re ton blaxo gata!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.