Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Στην κορυφή οι Παίδες

Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Πολυκάστρου αναδείχτηκε η ομάδα Παίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου πήραν πολύ καλό βαθμό και κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Τα γκολ των Κιλκισιωτών πέτυχαν ο Γιώργος Συμεωνίδης και ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, που ήταν και κορυφαίος της αναμέτρησης. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Κων/νος, Τσολακίδης, Χαραλαμπίδης.
Με την ψυχή τους ευχαριστήθηκαν οι… μπόμπιρες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι την Κυριακή με 2-2.
Για την ομάδα νηπίων του Κοσμά Μηττάκου, που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τα γκολ πέτυχε ο Παναγιώτης Ιακωβίδης. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι: Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Ιμιρτζίδης Ελευθέριος, Ιορδανίδης Μιλτιάδης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Μάραντος Ιωάννης, Παρασκευάς Σταμάτης, Ρωσσίδης Στυλιανός, Σερεμετίδης Αντώνης, Σιαπκάρης Ιγνάτιος, Τσουρπής Γεώργιος, Χριστοφορίδης Δημήτριος και Χριστοφορίδης Πέτρος.
Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι προτζούνιορ, που επικράτησαν του Εθνικού Ευόσμου με 3-1, με την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη να αγωνίζεται σωστά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στον αγώνα συμμετείχαν οι εξής: Ζάλτος Κωνσταντίνος, Ιγνατιάδης Κωνσταντίνος, Κατσάρας Κωνσταντίνος, Λαλόπουλος Απόστολος, Μανουσαρίδης Βασίλης, Νικολαϊδης Σπύρος, Ρεμπετσιώτης Στέφανος, Στανιμερόπουλος Δημήτριος, Συμεωνίδης Αναστάσιος.
Τέλος, την ήττα γνώρισε η ομάδα τζούνιορ από τον Πρωτέα Ευόσμου με 8-3, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τα γκολ για την ομάδα του Κοσμά Μηττάκου πέτυχαν οι Νάνος Ανέστης, Ιακωβίδης Τίμος και Σισμανίδης Νίκος. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι εξής: Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Κουτσουράς Θεόδωρος, Νικολαΐδης Βασίλης και Παπαδόπουλος Βαγγέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.