Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κάλεσμα και συνάντηση Εθελοντών για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς


Πρόσκληση στους δημότες, σε νέες και νέους, γυμνασιόπαιδα, φοιτητές και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς, απευθύνει η δημοτική αρχή Κιλκίς.
Όσοι ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν εθελοντικά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου μπορούν να προσέλθουν στη συνάντηση εθελοντών που διοργανώνει η δημοτική αρχή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Κιλκίς.
Κατά τη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στη φετινή διοργάνωση.
 Όλοι οι εθελοντές θα καταγραφούν στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Κιλκίς και μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές, θα αξιοποιηθούν σε διάφορες δραστηριότητες και πόστα (όπως βοηθοί δραστηριότητων, εθελοντές στο Σπίτι της Αγάπης, εμψυχωτές, μεταμφιέσεις, υπεύθυνοι για την ρύθμιση της κίνησης στα σπιτάκια, γενική υποστήριξη, ενημέρωση επισκεπτών κ.α.).

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.