Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Το ταξίδι".
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Μάικλ Γουίντερμποτομ
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Μάργκο Στάιλι
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Χώρα παραγωγής: Αγγλία
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 107'
Σύνοψη: το ένθετο γαστρονομίας μιας κυριακάτικης εφημερίδας αναθέτει στο διάσημο κωμικό Στιβ Κούγκαν να γράψει κριτική για έξι εστιατόρια στη Βόρειο Αγγλία. Έξι γεύματα σε έξι διαφορετικά εστιατόρια, στις περιοχές Lake District, Lancashire και Yorkshire Dales. Ο Στίβ αποφασίζει να πραγματοποιήσει το ταξίδι μαζί με την αμερικανίδα σύντροφό του και να συνδυάσει εργασία και διασκέδαση. Η φίλη του όμως αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να γυρίσει στις ΗΠΑ και έτσι βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εβδομάδα γευμάτων για έναν, πράγμα που δεν είχε αρχικά κατά νου... Απρόθυμα και αφού έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις, ζητά από τον παλιό του φίλο Ρομπ, το μόνο πρόσωπο που του έχει απομείνει και ίσως είναι διαθέσιμο, να ταξιδέψει μαζί του. Ο Ρομπ δέχεται και οι δύο φίλοι, που αποτελούν ένα παράξενο ζευγάρι, εκτός από ότι μοιράζονται και σχολιάζουν μια σειρά από γαστρονομικές απολαύσεις, αστειεύονται και συζητούν για τις δουλειές τους, τις σχέσεις τους και τελικά τις ίδιες τις ζωές τους...
Η προβολή πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη του
Bar - Restaurant Fernando’s , της ταβέρνας ΒΑΡΕΛΟΦΡΟΝΕΣ ,
του ουζερί ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ και του εστιατορίου ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.