Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτο αγροτικό επιμορφωτικό συνέδριο με τίτλο ‘Καλλιέργεια -Τυποποίηση- Προώθηση’

Ανακοινώνεται διοργάνωση του πρώτου αγροτικού επιμορφωτικού συνεδρίου με τίτλο ‘Καλλιέργεια -Τυποποίηση- Προώθηση’ που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 2012. Σκοπός του συνεδρίου είναι η κατάρτιση των αγροτών νέων και παλαιοτέρων για τις πιο προσοδοφόρες και με μεγαλύτερη εμπορική προοπτική καλλιέργειες, και για την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στα τελικά προϊόντα η κατάλληλη τυποποίηση και οι νέοι τρόποι προώθησης τους.
Είναι γεγονός ότι η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι υψηλή αλλά υστερούν στις προτιμήσεις των παγκόσμιων καταναλωτών λόγο τυποποίησης και προβολής.
Στην νέα παγκοσμιοποιημένη κοινωνία είναι σημαντική η εθνική προσπάθεια για ανάδειξη της ποιοτικής σημασίας της διατροφικής αξίας και γενικότερα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής γεωργίας και της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, ώστε τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει.
Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι:
Στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα καλλιεργειών
Στελέχη του οργανισμού προώθησης εξαγωγών για τις δράσεις που έχουν προγραμματίσει για την προώθηση των διατροφικών αγροτικών προϊόντων
Στελέχη Marketing εταιρειών τροφίμων για την στρατηγική προώθησης διατροφικών αγροτικών προϊόντων
Πανεπιστημιακοί με εξειδίκευση στο αγροτικό Marketing
Στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και δημιουργικών γραφείων με εμπειρία στην συσκευασία
Εταιρείες διαδυκτιακού Marketing με εξειδίκευση σε νέα μέσα (Google Ads, Social Networks, κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.