Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ενημερωτική Εκστρατεία κατά του Aids στην πόλη του Κιλκίς

Η δημοτική αρχή Κιλκίς και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στηρίζοντας κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του γενικού πληθυσμού, αλλά και ειδικών ομάδων (όπως μαθητές) σε θέματα υγείας, συμμετέχει στην ενημερωτική εκστρατεία “Αλυσίδα ζωής-Δώστε τα χέρια” κατά του Aids, που υλοποιεί το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και εθελοντές των Υπηρεσιών Υγείας αρμοδιότητας της 4ης Υ.Πε., θα βρίσκεται στην πόλη του Κιλκίς την Δευτέρα και Τρίτη 5 και 6 Δεκεμβρίου 2011, όπου με τη συνεργασία της δημοτικής αρχής Κιλκίς θα προβεί σε σειρά ενημερωτικών δράσεων.
Για τις ανάγκες της εκστρατείας θα στηθεί μεταξύ άλλων περίπτερο στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, όπου θα μοιράζονται φυλλάδια σε περαστικούς, ενώ στο πλαίσιο της δράσης του το κλιμάκιο θα διανέμει ενημερωτικά για τον HIV/AIDS και σε καταστήματα του εμπορικού κόσμου της πόλης, σε καφέ-μπαρ, στα σχολεία, σε στρατόπεδα, σε δημοτικές αλλά και δημόσιες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.