Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89: Σπουδαίες Εμφανίσεις ! Δύο στα δύο για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 με τον Α.Ο.Δ. Θερμαϊκού στη Περαία Θεσσαλονίκης.


Πιο αναλυτικά σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλά σχόλια η ομάδα Παμπαίδων του Κιλκίς επικράτησε με σκορ 24-5 (12-3) απέναντι σε ένα αντίπαλο που έκαμνε το δεύτερο παιχνίδι του και τώρα φτιάχνετε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Υπεύθυνος και προπονητής της  Ακαδημίας Β.Παμπορίδης και ο βοηθός του Πελίδης Λ. να χρησιμοποιήσουν  στο μεγαλύτερο διάστημα τα παιδιά - παίκτες με μικρο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και τα μικρότερα σε ηλικία ώστε να αρχίσουν και αυτά να αποκτούν σιγά σιγά την εμπειρία που χρειάζεται για τα επόμενα παιχνίδια και το μέλλον .Η σύνθεση:(Παμπορίδης, Πελίδης ) Χριστοφύλλης Σ.,Φαχουρίδης Σ.,Φαχουρίδης Α.,Αναστασιάδης Σ.,Μπαλάσκας Χ.,Παπαγεωργίου Μ.,Τοκατζόγλου Α., Ποιμενίδης Α., Μωυσίδης Μ., Μπαλάσκας Α., Πανοδήμος Δ.,Γεωργιάδης Γ.,Μανουσαρίδης Θ.,Μαυρόπουλος Κ.,Υφαντής Β.
Στο δεύτερο παιχνίδι , στον Αντρών, η ομάδα του ΚΙΛΚΙΣ μετά από σπουδαία εμφάνιση με ελάχιστα λάθη σε άμυνα και επίθεση και έχοντας σε φοβερή μέρα τον τερματοφύλακα Β. Κοβλακά , ενώ και η υπόλοιπη ομάδα ήταν σε πολύ καλή μέρα, νίκησε με σκορ 27-20 .
Ένα αποτέλεσμα  το οποίο δίνει στην ομάδα , αφού ήταν εκτός έδρας , την δύναμη για την επίτευξη του στόχου που είναι η μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στα μπαράζ για την Α2 εθνική κατηγορία .Ένα αποτέλεσμα  με το οποίο ξεχνιέται η ήττα της πρώτης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που η εμφάνιση δείχνει ότι η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της και στα επόμενα παιχνίδια η απόδοση θα φτάνει στα επίπεδα που πρέπει και θα είναι ανάλογο και του ρόστερ της .
 Η σύνθεση (Παμπορίδης Β.,Κωστόπουλος Γ.), Κοβλακάς Ε.,Ιωαννίδης Θ., Αναστασιάδης Π.,Χοτζούδης Λ.,Δενδράκης Χ.,Φυντανίδης Θ.,Σαββίδης Σ.,Παπαδόπουλος Ο.,
Κωστόπουλος Γ.,Χαλκίδης Σ.,Ραγιόπουλος Ι.Μ., Μπαλάσκας Ε.,Τσαχουρίδης Β.,Τσομπανίδης Γ.
Επίσης με το νέο έτος (10/01/12) ξεκινούν και τα υπόλοιπα ηλικιακά πρωταθλήματα  παγκορασίδων , μίνι αγοριών , μίνι κοριτσιών , οπότε όποια παιδιά της πόλης , αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13 ετών (1998) και μικρότερα, επιθυμούν να παίξουν και να γνωρίσουν το αγαπημένο τους άθλημα , το HANDBALL , ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ , μπορούν να εγγραφούν στην Ακαδημία των Ποντίων ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 όπου το έμπειρο προπονητικό επιτελείο και οι συνεχείς επιτυχίες του συλλόγου αποτελούν εγγύηση για το αθλητικό μελλον των παιδιών της πόλης μας και ΧΩΡΙΣ ΕΤΉΣΙΑ Η ΜΗΝΙΑΊΑ ΣΥΝΔΡΟΜΉ !!! ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.