Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o: Ενημέρωση Περιφερειακού Συμβουλίου για τα αποτελέσματα της μέτρησης της ακτινοβολίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε σχολικά συγκροτήματα του Νομού Θεσσαλονίκης. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Ευθύμιος Φωτόπουλος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης.

ΘΕΜΑ 2o :Έγκριση: (Α) της Β΄ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: Επιχειρησιακός Προγραμματισμός (2η Ενότητα) και Οικονομικός Προγραμματισμός και δείκτες παρακολούθησης (3η Ενότητα), (Β) της Έκθεσης  Διαδικασιών Κατάρτισης Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014, (Γ) του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2012 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ) 
Εισηγητής: Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής  Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 3o : Διαβίβαση εισήγησης για έγκριση της πρότασης για την ένταξη του έργου «Αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας στην προγραμματική περίοδο 2007–2013» στον άξονα προτεραιότητας 2 «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 23.752.670,66€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ.,  Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής  Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 4o :Έγκριση προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2012. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής:  Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής  Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 5o: Διαπλάτυνση οδού Ν. Μουδανιών – Ποτίδαιας. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής:  Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

ΘΕΜΑ 6o: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε πρόταση της ΑΝΕΣΕΡ Α.Ε. – Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση έργου στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE + Nature . (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής:  Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

ΘΕΜΑ 7o: Εισήγηση για την απευθείας ανάθεση  της εκπόνησης της μελέτης «Διερεύνηση δυνατοτήτων ανάπτυξης Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα – Καϊμάκτσαλαν» στην Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) και εξουσιοδότηση υπογραφής της σύμβασης. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

ΘΕΜΑ 8o: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Δήμου Πέλλας για την εκτέλεση από την Π.Ε. Πέλλας του έργου: «Κατασκευή νέας γέφυρας στο δρόμο Μεσιανό – Γιαννιτσά» προϋπολογισμού 500.000 €. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

ΘΕΜΑ 9o: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Δήμου Πέλλας για την εκτέλεση από την Π.Ε. Πέλλας του έργου: «Συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος δρόμου Κρύας Βρύσης – όρια Ν. Ημαθίας» προϋπολογισμού 300.000 €. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

ΘΕΜΑ 10o: Υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 16/02-09-2011 πρόσκλησης του Υπουργείου Υγείας &Κοινωνικής Αλληλεγγύης  για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013 (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Ευθύμιος Φωτόπουλος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης

ΘΕΜΑ 11o: Έγκριση δικαιολόγησης απουσιών από συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μάρκου Μπόλαρη. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)
Εισηγήτρια: Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ.

ΘΕΜΑ 12o: Έγκριση δικαιολόγησης απουσιών από συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας του Περιφερειακού Συμβούλου  κ. Κυριάκου Βελόπουλου.
Εισηγήτρια: Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.