Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 24ωρη αποχή από την εργασία όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών και συγκέντρωση στο ΤΕΕ/ΤΚΜ

Από το γραφείο τύπου του ΤΕΕ/ΤΚΜ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.
"Εμείς οι μηχανικοί της Κεντρικής Μακεδονίας, εργαζόμενοι και άνεργοι,
Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, νέοι, παλιοί και συνταξιούχοι, μαζί με τους συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουμε μαζικά στις πρωτοβουλίες και στις κινητοποιήσεις του ΤΕΕ για να υπάρξει λύση για τα συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου μας,:
- την αδικαιολόγητη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε μια εποχή ύφεσης, ανεργίας και απολύσεων.
- την επιχειρούμενη κατάργηση των νομίμων αμοιβών και την προώθηση της εργασιακής ζούγκλας εις βάρος της ασφάλειας της καθημερινότητας των συμπολιτών και των εσόδων του κράτους.
- την ισοπέδωση των Διπλωματούχων Μηχανικών και των επιστημόνων, με την επιχειρούμενη ισοτίμηση με τα ΤΕΙ και με το βαθμολόγιο του Δημοσίου.
- τη διάλυση της Δημόσιας Διοίκησης και των Τεχνικών Υπηρεσιών με την ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδίου, με την υποστελέχωση και την εργασιακή εφεδρεία.
- την καθυστέρηση του ΕΣΠΑ και τη μείωση του Τεχνικού αντικειμένου, την ανυπαρξία προγραμματισμού νέων έργων, το μηδενισμό του ΠΔΕ και την έλλειψη κινήτρων για την παραγωγή ιδιωτικού έργου.
Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, με:
Ø Αποχή από την εργασία όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών
Ø Συγκέντρωση στις 10:00 στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 49.
Ø Κατάθεση ψηφίσματος στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.