Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο «Άθλος» Κιλκίς στο πρωτάθλημα Kickboxing στα Γιαννιτσά

Στις 20/11/2011 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Παλαιό Μυλότοπο της πόλης των Γιαννιτσών το καθιερωμένο διεθνές πρωτάθλημα kickboxing υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ.(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμποξιν). Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε σε αριθμό ακόμα και πανελλήνια πρωταθλήματα με συμμετοχές αθλητών ακόμη και από πόλεις της νότιου Ελλάδας με αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος που οδήγησε τους αγώνες έως το βράδυ. Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος "Άθλος" με τους παρακάτω αθλητές. Τον Τριανταφυλλίδη Γιώργο ηλικίας 25 ετών κιλά -88, Πανταζή Δήμητρα ηλικίας 19 ετών κιλά -63 , Καρπούζη Νίκο ηλικίας 28 ετών κιλά -68, Παπαδόπουλο Κώστα ηλικίας 32 ετών κιλά -77, και Ασίκη Στάθη ηλικίας 23 ετών κιλά -74, Νικολαΐδη Λάζαρο ηλικίας 14 ετών κιλά -48 , Ναλμπάντη Χρήστο ηλικίας 14 ετών κιλά 95 , και Κουσίδη Χρήστο ηλικίας 19 ετών κιλά 90 . Μετάλλια απέσπασαν ο Τριανταφυλλίδης Γιώργος 1 θέση νίκη μετά από δυο νικηφόρες ικανοποιητικές εμφανίσεις , ο Ασίκης Στάθης 1 θέση νίκη μετά από εντυπωσιακό νοκάουτ στον 1 γύρο με λάκτισμα στο κεφάλι του αντίπαλου, ο Ναλμπάντης Χρήστος 1 θέση νίκη παρόλη την πρώτη εμφάνιση του σε τέτοιου είδους αγώνες, και ο Κουσίδης Χρήστος που έδειξε ότι η τακτική στον αγώνα είναι αυτή που σου δίνει τελικά το αποτέλεσμα της νίκης. Οι υπόλοιποι αθλητές δεν κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλιο γεγονός όμως που δεν προβλημάτισε λόγο του αρχάριου της αθλητικής τους καριέρας αλλά και του γεγονότος του μικρού χρόνου προετοιμασίας που πραγματοποίησαν. Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και ευχήθηκε καλή συνεχεία με νίκες σε όλους τους αθλητές, νίκες που έρχονται μέσα από σκληρή δουλεία αλλά και υπομονή και επίμονη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.