Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Σφήνα" Αμανατίδη σε Τερζίδη

Μια... περιποιημένη σφήνα κατά του πρώην Δημάρχου Κιλκίς Τάκη Τερζίδη "πέταξε" κατά τη συνεδρίαση του περασμένου δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ Τάσος Αμανατίδης με αφορμή δήλωση του πρώτου ότι θα πρέπει η δημοτική αρχή να προσπαθήσει να προβεί στις όσο το δυνατόν λιγότερες δαπάνες για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζει ενόψει Χριστουγέννων. Η "παλιά καραβάνα" δεν άφησε την εν λόγω δήλωση να πέσει κάτω, και αναφερόμενος... γενικά μεν αλλά ειδικά δε, είπε ότι δεν θέλει να περνάει η εικόνα ότι κάποιοι είναι προστάτες του δημοσίου χρήματος και άλλοι το κατασπαταλούν...

3 σχόλια:

  1. Χονδρή σφήνα του Αμανατίδη στον Τερζίδη. Πως το έμαθε ο Αμανατίδης. Ξέχασε όταν χρέωνε τα ταξίδια του ο Τάσος στην Αμερική και στην Ρωσία στον Δήμο. Το Κιλκίς είχε διεθνή εικόνα την περίοδο 91-98!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Ο ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Τάσος είναι άνθρωπος της προσφοράς. Δήμαρχος το 91-98. Το 98 έως το 2002 αντιπολίτευση στον Δήμο Κιλκίς και πρόεδρος της ΤΕΔΚ ν. Κιλκίς. Μετά θυμήθηκε το 2002 την καταγωγή του από τον Δήμο Κρουσσίων και φυσικά ηττήθηκε. Δεν τα παρατάει ο Τάσος έχει να δώσει και άλλο. Το 2006 κατέρχεται υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον Μπαλάσκα και εκλέγεται. Ε! να μην κάνει θητεία και ως αντινομάρχης για δύο χρόνια. Μετά θυμήθηκε τον Δήμο Κιλκίς και εκεί που διόριζε πρόεδρο πριν κάποια χρόνια τώρα τον διόρισαν πρόεδρο του ΟΠΟΝΓΑ για τα 700 ευρώ το μήνα. Αυτό είναι όλο το παραμύθι του Τάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.