Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σε Θεσσαλονίκη και Βέροια η δράση

Πλούσια δραστηριότητα για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς το Σαββατοκύριακο, αφού δύο τμήματα έδωσαν αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τρία συμμετείχαν σε τουρνουά που διεξήχθη στο Μακροχώρι Ημαθίας.
Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, η ομάδα Παίδων πήρε τη νίκη χωρίς αγώνα, με 3-0 κόντρα στον Εθνικό Γοργόπης που αποσύρθηκε, ενώ οι Προπαίδες που φέτος αγωνίζονται ως Κιλκισιακός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Αναγέννηση Πλαγιάς, σε ματς που ισοφαρίστηκαν στο φινάλε.
Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, η ομάδα τζούνιορ Γ2 επικράτησε με 7-1 των Ελπίδων Ηλιούπολης, σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Κοσμά Μηττάκου. Στην ίδια διοργάνωση, οι προτζούνιορ Β1 γνώρισαν την ήττα με 3-2 από τον Αίαντα Ευόσμου, αν και πάλεψαν μέχρι τέλους για ένα καλό αποτέλεσμα.
Στο Μακροχώρι Ημαθίας, η Ακαδημία συμμετείχε με τρία τμήματα, αυτά των Παίδων, των Προπαίδων και των Προτζούνιορ Β2. Οι Παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου έδωσαν δύο αγώνες, με απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία. Επικράτησαν με 2-0 της Ακαδημίας Φλώρινας, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την τοπική Ακαδημία Μακροχωρίου. Κατέκτησαν, πάντως, την πρώτη θέση, αφού υπερείχαν σε διαφορά τερμάτων. Στους αγώνες έδωσαν το «παρών» οι εξής: Γρόσης, Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λαπιασβίλι, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Συμεωνίδης Κων/νος, Τσολακίδης, Φυτανίδης, Χαραλαμπίδης.
Οι Προπαίδες έδωσαν τέσσερα ματς, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ισόπαλοι αναδείχθηκαν με 1-1 κόντρα σε Καστοριά και Φλώρινα, ενώ ηττήθηκαν από την Ακαδημία Γιώτσα με 2-0 και με 3-1 σε δεύτερο παιχνίδι με τη Φλώρινα. Στις αναμετρήσεις συμμετείχαν οι εξής: Δεληγιάννης, Καζλαράκης, Κοπαλίδης, Κωνσταντάρας, Κωνσταντινίδης, Μαλάνια, Μποπότας, Ξανδινίδης, Παναγιωτίδης, Παπαελευθεράκης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Οι Προτζούνιορ Β2 έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έδωσαν. Συγκεκριμένα, τη νίκη πήραν με 4-1 στα πέναλτι με το Μακροχώρι, με 3-0 κόντρα στη Φλώρινα, με 3-2 κόντρα στην Ακαδημία Γιώτσα, ενώ ηττήθηκαν με 5-0 από τη Σκύδρα. Στους αγώνες παρόντες ήταν οι εξής: Καβατζικλής, Κατσάκης, Κεραμάρης, Μετόλι, Μπέλλιος, Μπιτσαχτσίδης, Μπόσκος, Σοφής, Τουτσίδης, Φρεγγίδης και Χριστοφορίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.