Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μικροί γιατροί έγιναν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αξιούπολης

Σεμινάριο πάνω στις πρώτες βοήθειες και διαδικασία αποκατάστασης παρακολούθησαν παιδιά και γονείς το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αξιούπολης.  Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον Σταμάτη Καθαρόπουλο, που πέρα από προπονητής - καθηγητής Φυσικής Αγωγής είναι και φυσικοθεραπευτής, και αναφέρθηκε λεπτομερώς στην όλη διαδικασία αντιμετώπισης σε ένα διάστρεμμα, μια μυϊκή υπερδιάταση(τράβηγμα) ή θλάση, μια διάσειση, μια θερμοπληξία έως και μια εκδορά και από το πρώτο λεπτό που θα συμβεί έως την πλήρη επάνοδο του παίκτη σε αγωνιστική δράση.
Στη συνέχεια έγινε και πρακτική παρουσίαση από τον φυσικοθεραπευτή Πεχλιβανίδη Δημήτρη από μία απλή επίδεση έως εξειδικευμένες ασκήσεις αποκατάστασης. Η όλη εκδήλωση ήταν διαδραστική αφού στο 1ο μέρος συμμετείχαν με ερωταπαντήσεις που έθετε ο κ. Καθαρόπουλος και στο 2ο με την εκμάθηση επίδεσης της ποδοκνημικής άρθρωσης κάτι που έκαναν με επιτυχία αρκετά παιδιά.
Στο τέλος μοιράστηκαν σημειώσεις (φυλλάδια) σε όλους τους παρευρισκόμενους με τις περιλήψεις όλων των παρουσιάσεων.
Την Παρασκευή μοιράστηκαν σ’όλα τα παιδιά της Ακαδημίας πλήρες πακέτο ιματισμού και έγινε και η επίσημη φωτογράφιση όλων των τμημάτων.
Θερμές ευχαριστίες στον φωτογράφο κ. Παναγιώτη Καρούσο - Red And Passion Photography, για την επαγγελματική του δουλειά που προσέφερε εντελώς αφιλοκερδώς.
Επίσης πολλές θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους χορηγούς του ιματισμού που είναι: Ίγγιλις Αβραάμ - Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Μέλλιος Χρίστος - Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, El Clasico - Café Sports Bar, Πασιατά Ζωή - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, AISΘΙSIS - café - all day bar, Sweet - Ζαχαροπλαστική Τραπεζανίδη.
Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου όπου η Ψυχολόγος-Ψυχαναλύτρια Μαρίνα Ελευθερίου θα συζητήσει με τα παιδιά για θέματα συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.