Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Μεταξύ αυτών είναι και οι εγκρίσεις του τεχνικού προγράμματος Δήμου Κιλκίς έτους 2012 και του Στρατηγικού σχεδίου Δήμου Κιλκίς, καθώς και η συγκρότηση επιτροπής για την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς. Κάποια από τα θέματα η.δ. είναι τα εξής:  
-Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Σπηλαίου Λόφου Αγίου Γεωργίου.  
-Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ “Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών - Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς”  
-Καθορισμός εξόδων παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου ΟΠΟΝΓΑ και αποζημίωσης μελών Δ.Σ.  
-Επιχορήγηση Πολιτιστικών - Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Κιλκίς για κάλυψη εκδηλώσεών τους.  
-Διάθεση πιστώσεων για κάλυψη δαπανών εορτασμού των Πολιούχων Πέντε και Δέκα Μαρτύρων.  
-Επιβολή τέλους εισόδου Σπηλαίου Λόφου Αγίου Γεωργίου για το έτος 2012.  
-Συναίνεση για παραχώρηση έκτασης 4.183,65 τμ στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής & Κιλκισίου που εμπίπτει στο υπ. αριθμ 3553 τεμάχιο αγροκτήματος Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.