Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

69χρονη τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 75χρονη στο Ν. Αγιονέρι Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (29-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης μία ημεδαπή 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς, η 69χρονη μπήκε στο σπίτι της 75χρονης γειτόνισσάς της και χρησιμοποιώντας μαχαίρι οικιακής χρήσης την τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό, το στέρνο και το θώρακα. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αφού πρώτα έγινε αντιληπτή από την κόρη του θύματος.   Η 69χρονη εντοπίστηκε, συνελήφθη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενη στο Γ.Ν. Κιλκίς, αφού πριν τη σύλληψή της φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λαμβάνοντας άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.
Στην αυλή του σπιτιού της 69χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.