Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σειρά στη ΔΕΘ παίρνουν οι αρχηγοί κομμάτων

Μετά τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, που ήλθαν στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων, με το εξής πρόγραμμα:
- Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Το πρωί θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, το απόγευμα με επιστημονικούς και το μεσημέρι θα παραβρεθεί σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τις επιπτώσεις της κρίσης στους νέους. Το Σάββατο θα επισκεφθεί το πρωί την Έκθεση και στις 8 μμ θα μιλήσει στο “Βελλίδειο”, ενώ το μεσημέρι της επομένης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
- Η Γ. Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. Στις 8 μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου, στην Καλαμαριά. Την επομένη, στις 10:30 πμ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Βελλίδειο», στις 13:00 θα επισκεφθεί τις αποθήκες της επιχείρησης “Μασούτης” και θα μιλήσει με εργαζομένους και στις 14:30 θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων της Φίλκεραμ.
- Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Στη 1 μμ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”, ενώ στις 7.30 μμ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΛΑΟΣ στο “Βελλίδειο”.
- Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σήμερα Δευτέρα, θα συναντηθεί με τα σωματεία εργαζομένων στα ΕΛΠΕ και στις 6:30 μμ με εκπροσώπους κινημάτων και φορέων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αύριο Τρίτη, στις 13:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”.
- Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, συναντήθηκε χθες Κυριακή με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ Μπουτάρη, ενώ σήμερα Δευτέρα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”, θα συναντηθεί με εργαζομένους της Φίλκεραμ και στις 21:00 θα μιλήσει σε συνεστίαση της Δημοκρατικής Αριστεράς.
- Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντ. Μπακογιάννη, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη μεθαύριο Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς των παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης. Την Πέμπτη, στις 12:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8.
- Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, Γ. Δημαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.