Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Εμποροπανήγυρη.

Για ακόμη μία χρονιά το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συνεργάστηκε με φορείς της πόλης συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στο υπαίθριο λαογραφικό μουσείο που έλαβε μέρος επί της 21ης Ιουνίου εκθέτοντας 14 παραδοσιακές φορεσιές από περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Νησιωτικής Ελλάδας. Με την έκθεση αυτή το Λ.Ε.Κ. έδειξε το έργο και την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το τμήμα της ιματιοθήκης που διαθέτει με αυθεντικά κομμάτια ή ακριβή αντίγραφα αυτών.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή, το Λύκειο Ελληνίδων συμμετείχε στην «ημέρα παράδοσης» των εκδηλώσεων, με τα εφηβικά τμήματά του να παρελαύνουν χορεύοντας επί της 21ης Ιουνίου.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., από την 1η Σεπτέμβρη, στα γραφεία του Λυκείου, στη διεύθυνση Ν. Παναγιώτου 7.
Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης για τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.lekil.gr ή να απευθύνεστε στη γραμματεία μέσω e-mail στο info@lekil.gr.
Θεωρώντας ότι και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα στηρίξετε τα τμήματα του Λυκείου, ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή χορευτική χρονιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.