Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κύριοι υπουργοί και βουλευτές καλημέρα σας η αντίο μια για πάντα!


Γράφει ο Δημήτρης Τσεχερίδης
Φίλοι μου συμπατριώτες γεια σας!
Σήμερα μετά από χρόνια που φωνάζουμε κάποιοι για τα επικίνδυνα παιχνίδια πολλών πολιτικών εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων έρχονται οι ίδιοι αυτοί απαράδεκτοι να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μας μέσα από τα ίδια τους τα λόγια!


Μας μιλάνε παίρνοντας αφορμή από την αντίδραση των αγανακτισμένων πολιτών για κίνδυνο της δημοκρατίας για κατάλυση πολιτεύματος και άλλα τέτοια "όμορφα" μας παρομοιάζουν το γεγονός με τη χούντα!  Γελοίο έως απαράδεκτο το επιχείρημα και ξέρετε γιατί; γιατί απλά όταν έφυγε η χούντα το κράτος υπήρχε, έστω και λαβωμένο είχε συνέχεια και πολύ περισσότερο είχε με την επάνοδο του στην νομιμότητα αξιοπρέπεια όπως κάθε φορά που έβγαινε από μια δύσκολη θέση !

Σήμερα εκτός του ότι δεν υπάρχει παρά μόνο στα χαρτιά η λεγόμενη δημοκρατία (βλέπε ότι ένας υπουργός οικονομικών με μια υπογραφή ξεπουλήσει τα πάντα χωρίς καν να δίνει λογαριασμό ούτε στον πρόεδρο της δημοκρατίας και μια κυβέρνηση αγνοεί συστηματικά το λαό και τις κατακτήσεις αιώνων για να εξυπηρετήσει το συμφέρον λίγων που ονομάζονται κομψά αγορές αντί του άκομψου αλλά πραγματικού τοκογλύφοι η παγκόσμιοι οικονομικοί εγκληματίες).
Πέσαμε οι μάσκες του σοσιαλισμού και του φιλελευθερισμού με γνώμονα την πρόοδο του λαού και φανήκαν τα δόντια τα οποία έχουν αρχίσει πλέον και δαγκώνουν επικίνδυνα και απροκάλυπτα με λύσσα!
Αυτοί διαπράττουν ιστορικά εγκλήματα πλέον και τείνουν να αλλάξουν το μέλλον των επόμενων γενεών μια για πάντα καθιστώντας τες υπόδουλες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Τέτοια απαράδεκτα συμβαίνουν και τα θεωρούν πρόοδο και εξέλιξη και άκουσον άκουσον επειδή μια ομάδα διαδηλωτών έκλεισε το δρόμο σε μια μικρή ομάδα βουλευτών ξεσηκώθηκαν όλοι οι πολιτικοί για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει η δημοκρατία!
Εδώ γελάνε κύριοι και μάλιστα πικρά γιατί παίζουν φανερά με τη νοημοσύνη και την ανεκτικότητα μας μας δεν κατάλαβαν οι κύριοι αυτοί ότι πρώτον δεν είναι ανώτεροι κάστα από εμάς αλλά σαν εμάς και εμείς τους εκλέγουμε και δεύτερον ότι για να υπάρχει δημοκρατία και να καταλυθεί θα πρέπει να υπάρχει ελληνικό κράτος!
Αφήσατε τίποτα ελληνικό κύριοι τριακόσιοι; αφήσατε τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα και έλληνες; για πια κατάλυση δημοκρατίας και σε ποιο κράτος αναφέρεστε;
Αγαπητοί έλληνες(;)πολιτικοί λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει ο κόσμος άρχισε να έχει μηδενικές αντοχές και ανοχές, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο καλά για σας και λέω για σας γιατί εμείς είμαστε ήδη στον πάτο εσείς κινδυνεύετε να γκρεμοτσακιστείτε από τα γυάλινα πλέον παλάτια της εικονικής σας πραγματικότητας!
Επαναπροσδιορισμός λοιπόν των εννοιών δημοκρατία , λαός, κράτος και εθνική Αξιοπρέπεια κυριαρχία και εθνική υπόσταση! έχουμε ακόμη λίγο χρόνο να αντισταθούμε!
Τα παραμυθάκια τέλος!
Μεγαλώσαμε και δε μας συγκινούν πια!
Ούτε θέλουμε να έχετε το ρόλο της γιαγιάς που θα μας κοιμίσει με αυτά!
Εμείς θέλουμε ανθρώπους να μας κρατάνε ξύπνιους και να μας οδηγούν στην πρόοδο γι αυτό και σας εκλέξαμε όχι γιατί θέλαμε να σας κάνουμε βασιλικότερους του βασιλέως και να σας προσκυνάμε!
Αν θέλαμε βασιλιάδες κρατούσαμε και τους ORIGINAL, γιατί να προτιμήσουμε τα κάκιστα αντίγραφα τους;
Όσοι δε με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά ακόμη και στους υποψήφιους Βουλευτές, οι μέχρι χθες γνωστοί μας και φίλοι μας μόλις πάρουν το χρίσμα από το κόμμα αλλάζουν κατευθείαν υφος και σου μιλάνε σα να έχουν περάσει σε μια άλλη διάσταση! κάτι να πούμε σαν το "εσείς και ΕΜΕΙΣ" εμείς οι κοινοί θνητοί και ΑΥΤΟΙ οι θεοί!(παρατηρήστε το έχει πολύ ενδιαφέρον)!
Σοβαρευτείτε κύριοι το πολίτευμα εσείς το καταλύσατε φέρνοντας την Δημοκρατία στα δικά σας προσωπικά συμφεροντολογικά μέτρα!
Δεν είναι δημοκρατία αυτή που φοβάται ο πολίτης να κοιμηθεί για να μη δει εφιάλτες και από την άλλη φοβάται να ξυπνήσει γιατί μέσα από τα δικά σας «κατορθώματα» θα τους ζήσει στον ξύπνιο του!
Κάποτε ήμασταν περήφανοι για τους 300 του Λεωνίδα που κράτησαν θυσιαζόμενοι την Ελλάδα ζωντανή για να είναι φάρος πολιτισμού και σεβασμού! Σήμερα ντρεπόμαστε πού κάποιοι άλλοι 300 βούλιαξαν και οδήγησαν την ίδια χώρα ως άλλοι Εφιάλτες στην άβυσσο του πουθενά παραδίδοντας την αμαχητί χωρίς όχι σταγόνα αίμα αλλά χωρίς καν σταγόνα ιδρώτα !
Μας θέσατε και το δίλλημα του δημοψηφίσματος!
Ναι να κάνετε δημοψήφισμα! Αλλά όχι για να ξεγελάσετε το λαό και να του φορτώσετε τις ευθύνες για αυτά που εσείς καταστρέψατε αλλά για εντολή να διορθωθεί και να εφαρμοστεί άμεσα το υποτιθέμενο σημερινό σύνταγμα και να έρθει στα μέτρα του λαού και όχι να έρθει και να αποδεχτεί ο λαός στα τροποποιημένα κατά το δοκούν και το προσωπικό σας συμφέρον μέρη του συντάγματος! (βλέπε ασυλία βουλευτών και πολλά άλλα)!
Αλλιώς τι να σας κάνουμε; Αυτά που καταφέρατε εσείς κυβερνώντας (εκ του αποτελέσματος κρίνοντας- απειλή πτώχευσης κ.τλ) τα κατάφερνε και ο τελευταίος από μας !
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
Κύριοι υπουργοί και βουλευτές καλημέρα σας η αντίο μια για πάντα!
Η επιλογή δική σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.