Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επισκέψεις Ειδικού Σχολείου Κιλκίς

Επισκέπτες και οικοδεσπότες οι μαθητές του  Ειδικού Σχολείου Κιλκίς την τελευταία σχολική εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Πάσχα. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το Δημοτικό Σχολείο Μικρόβρυσης Σταθμού Μουριών και συνεχίστηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Δροσάτου. Η υποδοχή των μαθητών και από τα δυο σχολεία ήταν υποδειγματική. Οι μαθητές αφού γνωρίστηκαν προχώρησαν σε δραστηριότητες από κοινού κατασκευάζοντας πασχαλινές χαρτοσακούλες για δώρα. Η συνεργασία έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά, να δουλέψουν μαζί, να παίξουν και να χαρούν. Ακολούθησε γεύμα των μαθητών με εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Στ. Μουριών. Στο τέλος οι μαθητές των δυο σχολείων συνόδεψαν στην αυλή τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου, κύλησαν τα αναπηρικά αμαξίδια και με τα χαμόγελα τους έδωσαν τις καλύτερες ευχές.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά το σχολείο αξιωματικοί και οπλίτες από τις 116 Α/Μ ΜΠΠ και 596 Α/Μ ΤΠ στρατιωτικές μονάδες της Αργυρούπολης. Οι εκπρόσωποι των μονάδων έφεραν πασχαλινά  δώρα  στους μαθητές του σχολείου και διέθεσαν από 300 Ευρώ για τις ανάγκες των μαθητών. Ακολούθησε ενημέρωση των στρατιωτών από το Δ/ντή και από τον Ψυχολόγο του σχολείου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δραστηριότητες του σχολείου. Πριν την πασχαλινή τους επίσκεψη το σχολείο δέχθηκε βοήθεια από τους οπλίτες της 71ης Ταξιαρχίας για τον καλλωπισμό της αυλής του. Ένας γεωπόνος μαζί με οπλίτες και αξιωματικούς έφεραν ανοιξιάτικα λουλούδια τα οποία φύτεψαν στα παρτέρια του σχολείου και ομόρφυναν τον κήπο του σχολείου.
Με αφορμή των πασχαλινών εκδηλώσεων οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και ο δ/ντής του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων Μουριών και Δροσάτου για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν.
Ευχαριστούν επίσης τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Καββαδία Χρήστο, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες τους διοικητές των 116 Α/Μ ΜΠΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Παράσχο Νικόλαο και 596 Α/Μ ΤΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Καρατζά Παναγιώτη, τους αξιωματικούς και οπλίτες των μονάδων για τις προσφορές τους και εύχονται σε όλους καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.